22.06.2017

Paşa Caminde Hanımlara Özel Kadir Gecesi Programı Düzenlendi

Kadir Gecesi dolayısıyla İl Müftülüğü tarafından Paşa Caminde hanımlara özel program düzenlendi. Hanımların yoğun ilgi gösterdiği programda Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından tekbir ve salavat-ı şerifeler getirildi.

İl Müftülüğü Vaizi Hatice Kurt’ta Kadir Gecesinin Müslümanlar için ne kadar değerli ve önemli bir gece olduğuna değinerek bu önemli gecenin Allah’ın kullarına bir hediyesi olduğunu belirtti. Yüce Allah’ın insanlara hediyesi olan bu gecenin dua, istiğfar, tefekkür ve manevi anlamda kendini yenileyerek geçirilmesi gerektiğine dikkat çeken Hatice Kurt, “Belki bir daha ki Kadir Gecesine ulaşamayacağımız düşüncesiyle bu gecenin çok iyi değerlendirilmesi, ilk olarak Allah’tan af ve mağfiret dilenmesi gerektiğini” anlattı.

Program yapılan dua ile sona erdi.