10.10.2017

KYK İl Müdürlüğünden İl Müftülüğüne Ziyaret.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü (KYK) Şemseddin Sivas-i Yurt Müdürü Sedat Fertelli ile Dini Danışman ve Manevi Rehber Resul Işık ve KYK yurtlarında kalan bir grup öğrenci İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ı makamında ziyaret ederek, tüm din görevlilerinin 2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.

Yurt Müdürü Fertelli, ziyarette yaptığı açıklamada; “KYK  İl Müdürlüğümüzün yurtlarında kalan öğrencilerimizin din danışmanlık ve manevi rehberliği bizler için çok önemli bu yönde bizlerden hiçbir zaman katkısını eksik etmeyen Sayın Müftümüze teşekkür ediyor, tüm din görevililerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyorum” dedi.

Müftü Balkan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Öğrencilerimiz bizim misafirlerimizdir her konuda olduğu gibi manevi anlamda da onlara yardımcı olmak bizim asli görevlerimizdendir.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet eden Müftü Balkan, ziyaret sonrası öğrencilere diyanet yayınlarının çeşitli kitaplarından hediye etti.