15.05.2018

SİVAS İL MÜFTÜLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Sivas  İl Müftülüğü görevini 2013 Eylül ayından  beri sürdüren Recep Şükrü Balkan, müftülük makamında düzenlenen devir teslim töreniyle  cübbeyi,  göreve yeni atanan Yusuf Akkuş’a teslim etti.

“Yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğüm Sivas İl Müftülüğü görevimden İzmir İl Müftülüğüne atanmam dolayısıyla buradaki görevimi kıymetli hocamız Yusuf Akkuş’a teslim ediyorum" diyen Müftü Balkan, Sivas İl Müftülüğü görevine atanan Yusuf Akkuş’a cübbesini giydirdi.

Müftü Akkuş burada yaptığı açıklama şöyle dedi. “Sayın Müftümüze ilk olarak İzmir İl Müftülüğü görevinde başarılar diliyorum. Muhterem hocamızın başlattığı projeleri kaldığı yerden ileriye doğru taşıyacağız.  Sorumluluğu ağır ancak şerefi çok büyük olan bu vazifeyi inşallah dualarınızla yerine getirmeye çalışacağım” dedi

Tören makamda yapılan dua ile sona erdi.