12.10.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı Akıncılar ‘da yapıldı

Sivas Müftülüğünce her ay gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı, Akıncılar ’da yapıldı.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş Başkanlığında Akıncılar Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantıda Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin yoğun bir programla huzur içerisinde gerçekleştiğini belirten İl Müftüsü Akkuş, “Bu yıl güzel bir başlıkla ‘Din Hizmetine Adanmış Ömürler’ başlığıyla il ve ilçelerimizde bir çok programlar icra ettik.” dedi.

Yapılan programlarla ilgili istişarede bulunan Müftü Akkuş, daha sonra ilçe müftülüklerinin gençlik çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Gençlik çalışmalarının her ay toplantılarda değerlendirileceğini belirten Akkuş, bu alandaki çalışmaların daha ileri seviyeye taşınmasını istedi.

Toplantı, gündem maddelerinin ele alınmasıyla tamamlandı.