22.02.2017

Defterdar Mehmet Yazar veda ziyaretinde bulundu.

2013 yılı Kasım ayından itibaren Sivas’ta görev yapan Defterdar  Mehmet Yazar, Bursa İline atanması dolayısıyla İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yaptığı açıklamada; “Sivas’ta görev yaptığım süre içerisinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalıştım” diyen Defterdar Yazar, “Burada güzel anılarımız ve dostluklarımız oldu. Sivas’ı ve Sivaslıları unutmamız mümkün değil, Buradan güzel anılarla ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Şükrü  Balkan ise  verdiği güzel hizmetlerden dolayı Defterdar Yazar’a teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Ziyaretin anısına Müftü  Balkan, Yazar’a Hilye-i Şerif hediye etti.