19.04.2017

İl Müftülüğünden Vali Gül’e Kutlu Doğum Haftası Ziyareti

Vali Davut Gül, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan ve Müftü Yardımcılarını makamında kabul etti.

Hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler hakkında Vali Gül’e bilgi veren İl Müftüsü Balkan, her sene Peygamberimizin farklı bir yönünün tema olarak işlendiğini, bu yılki Kutlu Doğum Haftası temasınında “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olduğunu belirterek, bu tema çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenleneceğini ifade etti.

Vali Davut Gül ise Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kutlu Doğum Haftalarını her geçen gün daha iyi temalarla gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Bu hafta içerisinde hem yerelde hem de genelde amacına uygun olarak peygamberimizin örnek hayatı anlatılıyor. Bu haftanın en güzel tarafı gündemden kopup bir anlamda asıl anlamamız ve yaşamamız gereken, belki bilip de çok dikkat etmediğimiz hassasiyetlerimizi bir kez daha güvenilir kaynaklardan öğrenmek, farklı temalarda pek çok konunun Diyanet’in koordinesinde anlatılmasıdır.” dedi.