08.06.2017

Şehit yakınları ve gaziler iftar sofrasında buluştu.

Sivas İl Müftülüğü tarafından “Üzerinde Her Canın Hakkı Var Bu Ramazan ve Her Zaman ” temasıyla düzenlenen iftar programında şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi.

Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, “Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere siz değerli misafirlerimizle iftar soframızı paylaşmak bizleri son derece memnun etmiştir.  Diyanet İşleri Başkanlığımız her yıl ramazan ayında bir tema üzerinde durarak toplumumuzda farkındalık oluşturmaktadır. Bu yılki temamız ‘Üzerinde Her Canın Hakkı Var’ olarak belirlenmiştir. Başta şehitlerimiz ve gazilerimizin milletimizin üzerinde hakkı vardır. Onların hakkını ödeminin bir yolu da uğruna canlarını feda ettikleri kutsallarımıza sıkı sıkıya bağlanmaktır. Katılımlarınızdan dolayı tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içinde bayrama kavuşmayı Yüce Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

İftar programına Şehit Yakınları ve Gazilerin yanı sıra Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Rektör Alim Yıldız, Polis Okulu Müdürü Adnan Oran, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hasan Aykut, İş Kur Müdürü Hikmet Canpolat, Mülteci ve Muhtaç Aileler ile İl Müftülüğü çalışanları katıldı.