05.10.2017

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI İL MERKEZİNDE YAPILDI.

Sivas Müftülüğü tarafından  aylık olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ın Başkanlığında, İl Müftü Yardımcıları ve 16 İlçe Müftüsünün katılımlarıyla İl Müftülüğü Brifing Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası, 2017-2018 yılı umre programları ile idari konular görüşüldü. Toplantının ikinci bölümünde ise Şarkışla, Gemerek ve Ulaş ilçe Müftülerinin tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Yemekte ayrıca il merkezi başta olmak üzere ilçelerde oluşturulan “Gençlik Koordinatörlüğü” nün durumları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. İl Müftüsü Şükrü Balkan burada yaptığı açıklamada oluşturulacak gençlik koordinatörlüğünün öneminden bahsederek ilçe müftülerinin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesini istedi.

Toplantı sonunda Müftü Balkan, tayini çıkan 3 ilçe müftüsüne başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdiminde bulundu.