12.01.2018

2018 yılının ilk İlçe Müftüleri toplantısı gerçekleşti

Her ay gerçekleştirilen İlçe Müftüleri istişare toplantısının bu yılki ilk toplantısı  Kadı Burhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan başkanlığında düzenlendi.

16 İlçe Müftüsünün katıldığı toplantı İl Müftüsü Şükrü Balkan’ın açış konuşmasıyla başladı. Müftü Balkan konuşmasına  2018 yılının başta diyanet camiası olmak üzere milletimize hayırlı ve başarılı bir yıl olması temennisinde bulunarak başladı. Daha sonra Sivas’ta devam eden müftülük hizmetlerine dair bilgiler veren Balkan, yeni atanan ilçe müftülerine görevlerinde muvaffakiyetler diledi.  2018 yılı hac organizasyonunda görev alacak personelin değerlendirilmesi ve Kur’an Kursu hizmetlerinin de görüşüldüğü İlçe Müftüleri toplantısı, dilek ve temennilerle sona erdi.