17.02.2018

Hayır sahiplerine teşekkür belgesi verildi.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Kadı Burhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezinin yapımında maddi ve manevi desteklerinden dolayı hayırseverlere teşekkür belgesi takdim edildi.

İki yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan çok amaçlı Kadı Burhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezinin yapımında teveccühlerini eksik etmeyen hayırseverlere Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi tarafından gönderilen teşekkür belgeleri İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan tarafından takdim edildi.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen ve din görevlilerinin de hazır bulunduğu takdim töreninde konuşan İl Müftüsü Şükrü Balkan şunları kaydetti;  “Böyle güzide bir Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezinin ilimize kazandırılmasında dualarını, teveccühlerini, emeklerini, maddi ve manevi desteklerini eksik etmeyen devlet büyüklerimize, Sivaslılara ve tüm hayır sahiplerine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Hem mimari hem de iç mekânların işlevsel ve görselliği bakımından bölgede örnek olan Kadı Burhaneddin Kur’an Kursumuz Sivas’ımız için hayırlara vesile olsun. Bundan sonraki hedefimiz inşallah buradan ahlaki ve manevi değerleri yüksek öğrenciler yetiştirmektir” dedi.

Konuşmaların ardından Müftü Balkan, hayır sahiplerine teşekkür belgelerini takdim etti.