23.05.2018

İl Müftüsü Yusuf Akkuş iftarda öğrencilerle bir araya geldi

İl Müftüsü Yusuf Akkuş iftarını Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne (KYK)  bağlı Saltuk Bey Erkek Öğrenci yurdunda kalan  öğrencilerle birlikte açtı.

İftar öncesi  öğrencilere hitap eden Müftü Yusuf Akkuş şöyle konuştu;  "Ülkemiz üzerine yapılan planları göryorsunuz, her koldan saldırıyorlar bunların tek gayesi İslam'ı yıkmak ama sizler bunların oyunlarını bozacaksınız. İlimle mücehhez olan siz gençler; omuz omuza, gönül gönüle vererek çalışacak, ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacaksınız." dedi.

Konuşmasının sonunuda, namazını kılan, ezanına, vatanına, bayrağına aşık bir gençliğin yetiştiğini belirten Müftü Akkuş, yeni eğitim öğretim döneminde KYK yurtlarında çok kapsamlı bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.