16.07.2018

Temmuz Ayı İlçe Müftüleri toplantısı gerçekleşti

Her ay gerçekleştirilen İlçe Müftüleri istişare toplantısı 15 Temmuz gündemiyle  Kadı Burhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda İl Müftüsü Yusuf Akkuş başkanlığında düzenlendi.

16 İlçe Müftüsünün katıldığı toplantı İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un açış konuşmasıyla başladı. Müftü Akkuş konuşmasına Diyanet işleri Başkanlığımızın 15 Temmuz Genelgesi ve organize edilecek Programlar çerçevesinde yapılacak faaliyetlerle başladı. Daha sonra Sivas’ta devam eden müftülük hizmetlerine dair bilgiler veren Akkuş, yeni atanan ilçe müftülerine görevlerinde muvaffakiyetler diledi.  2018 yılı kurban hizmetleri organizasyonu hakkında yapılacak hizmetlerin de görüşüldüğü İlçe Müftüleri toplantısı, dilek ve temennilerle sona erdi.