17.02.2017

İl Müftüsü Balkan,İmranlı İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak geçtiğimiz Aralık ayında İmranlı Kaymakamı olarak atanan Mehmet Sayın’a nezaket ziyaretinde bulunan İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan,  yeni görevinde Sayın’a başarılar diledi.

İmranlı Belediye Başkanı Pehlül İşleyen’i de makamında ziyaret eden İl Müftüsü Şükrü Balkan, daha sonra İmranlı İlçe Müftüsü olarak atanan  Yaşar Sanlav’a nezaket ziyaretinde bulunarak İlçede yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Müftü Balkan, ziyarette yaptığı açıklamada; “ Uzun süredir vekaletle sürdürülen İmranlı İlçe Müftülüğümüz, İlçe Müftümüzün atanmasıyla  bundan sonraki çalışmalarında daha da hız kazanacaktır. İl Müftülüğü olarak bizlerde her İlçemize olduğu gibi İmranlı İlçe Müftülüğümüze yapacağı hizmet ve çalışmalarda destekcisi olacağız”  dedi.