13.10.2017

TİDEF Genel Başkanı Yelek ve beraberindeki heyet  Müftü Balkan’ı makamında ziyaret etti.

14-15 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek “Etkili Din Görevlisi Eğitimi ve Gelişim Programı” nın  davetlileri,  İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ı makamında ziyaret etti.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda iki gün süreyle düzenlenecek olan ve il merkezindeki B ve C grubu cami görevlilerinin katılacağı eğitim seminerinin konuşmacıları;  Türkiye İlahiyat Tedrisatına Yardım Eden Dernekler Federasyonu Başkanı (TİDEF) Mustafa Yelek, İlahiyatçı, Gazeteci-Yazar Mahmut Toptaş, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği  Başkanı Şaban Karaköse,  Müftü Balkan’ı makamında ziyaret ederek, gerçekleştirilecek seminer hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Koç ve Manisa Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin’in de katılacağı eğitim seminerinde;  “Etkili Din Görevlisi”, "Din Görevlisinin İrşad ve Eğitim Etkinlikleri” ile “Temsil Bilinci” gibi konular din görevlileriyle paylaşılacak