27.10.2017

KADEM İL TEMSİLCİLİĞİNDEN İL MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

Sivas’ta geçtiğimiz günlerde kurulan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Sivas İl Temsilcisi Semra Temurbaş Mavibulut  ve yönetim kurulu üyeleri, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ı makamında ziyaret etti.

Kadem İl Başkanı olarak atandığını ve Sivas’ta çalışmalara başladıklarını ifade eden Kadem Başkanı Mavibulut, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kadının toplumdaki rolünü güçlendirmek için çalıştıklarını ifade eden ve Sivas’ta yaşayan kadınları KADEM çatısı altında buluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyleyen Mavibulut, kadınlar adına Sivas’ta güzel şeyler yapmak istediklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Balkan’da derneğin hayırlı olması temennisinde bulunarak dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.