05.01.2018

4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinden örnek davranış

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri harçlıklarını ihtiyaç sahipleri için biriktirdi.

Merkez Azizoğulları 4-6 Yaş Kur’an Kursunda öğrenim gören öğrenciler kumbarada biriktirdikleri harçlıklarını ihtiyaç sahiplerine vermek üzere İl Müftülüğüne teslim ettiler.

Öğrencileri makamında kabul eden Müftü Vekili Hüseyin Karayaka örnek davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek, “Yardımlaşma ve paylaşma duygusuyla öğrencilerimizin yaptığı bu anlamlı yardımdan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Güzel bir fedakârlık yaparak harçlıklarından kısıp biriktirdikleri bu para ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır. Allah, minik öğrencilerimizin hayrını kabul etsin ” dedi.

Öğrencilerin ihtiyaç sahipleri için biriktirildiği kumbara Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi yetkilileri tarafından teslim alınarak sayıldı  ve minik öğrencilerin biriktirdiği  257 lira 25 kuruş  ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere makbuz karşılığı teslim alındı.