17.03.2017

​​​​​​​MÜFTÜ BALKAN, SUŞEHRİ İLÇESİNDE BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU.

İlk olarak Kaymakam Ender Faruk Uzun’u makamında ziyaret eden İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan daha sonra İlçe Müftüsü olarak atanan Yaşar Kaşkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Müftü Kaşkaya'ya yeni görevinde başarılar dileyen İl Müftüsü Şükrü Balkan, ilçedeki çalışmalar hakkında Kaşkaya'dan bilgi aldı.

Ziyaretleri kapsamında Ömer Halis Demir Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile 15 Temmuz Şehitleri Yatılı Kız Hafızlık Kur’an Kurslarını da ziyaret eden Müftü Şükrü Balkan, Kurslarda yapılan çalışma ve eğitim durumlarını yerinde incelendi.

Daha sonra Suşehri Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursuna geçen Müftü Balkan, burada öğrencilerle bir süre sohbet ederek Kur’an-ı Kerim okumaya geçen minik öğrencileri tebrik etti.

Ziyarette Müftü Yardımcısı Hüseyin Karayaka ile Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mustafa Duran’da hazır bulundu.