15.11.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı Kangal'da yapıldı

Sivas Müftülüğünce her ay gerçekleştirilen İlçe Müftüleri toplantısı, Kangal ilçesinde gerçekleşti.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş Başkanlığında Kangal Müftülüğü ’nün  ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda , 2018 yılı Mevlid-i Nebi haftası'n da yapılacak olan etkinlikler ele alınırken, idari ve mali konular  görüşüldü. Ayrıca gençliğe değer projesi  kapsamında ilçelerde yapılan programlar değerlendirildi. Müftü  Akkuş , gençlik çalışmalarıyla ilgili ilçe müftülerinden bilgi aldı. Toplantı , diğer  gündem maddelerinin ele alınmasıyla tamamlandı.

Müftü Akkuş, daha sonra Kangal Yatılı Erkek Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi gören öğrencileri ziyaret etti. Akkuş,  öğrenciler hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra, başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.