21.11.2018

Müftü Akkuş, Doğanşar İlçe Müftülüğünün düzenlediği “Peygamberimiz ve Gençlik” Konulu Programa Katıldı.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Doğanşar İlçe Müftülüğünün Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla düzenlediği programa konuşmacı olarak katıldı.

Doğanşar İlçesi Çok Programlı Anadolu Lisesinin konferans salonunda gerçekleşen programa Kaymakam Ahmet Solmaz, İlçe Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Müftü Yusuf Akkuş konuşmasında, gençler hayatımızda büyük bir önem taşımaktadır. Peygamber efendimiz şöyle buyurmaktadır; O günlerde yaşlılar beni taşlarken, gençler bana iman ettiler. Bana sahip çıktılar. Benim dinime sahip çıktılar. Benim inandığım rabbime iman ettiler, dedi.

Müftü Akkuş, peygamber efendimizin güzel ahlakı, kalplere ve akıllara hitap eden hayatıyla efendimizin hepimize örnek olması gerektiğini ifade etti. Akkuş, Efendimiz aleyhisselam erkek ve kız çocuklarına her zaman değer verir, bilhassa kız çocuklarına ayrıcalık tanırdı, dedi.

Program, vatandaşlara kitap ve gül takdiminden sonra sona erdi.