20.04.2017

İlçemizde Kutlu Doğum Programı

2017 yılı Kutlu Doğum Programı etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü olarak düzenlediğimiz "Hz Peygamber ve Güven Toplumu" konulu Kutlu Doğum Programı halk tarafından yoğun ilgi gördü. İlçemiz Kur'an Kursu öğreticilerinin hazırladığı kermes programı sonrasında Kapalı Sopor Salonunda düzenlediğimiz programa geçildi. Program İlçemiz Vaizi İdris KOCABAŞ'ın sunuculuğu ile gerçekleşirken İlimiz Mehmet Paşa Camii Müezzin Kayyımı Okan METİN'in Kur'an tilavetinin ardından  İlçe Müftümüz sayın İlhami ŞAHİN hocamızın açılış konuşması sonrasında ise İl Müftü Yardımcısı Mehmet ŞAHİN hocamızın selamlama konuşmasına geçildi. Daha sonra İlçemiz Kemenkeş Kara Mustafa Paşa Camii İmam Hatibi Mitat ÇİFTÇİ, İstasyon Camii Müezzin Kayyımı Fatih TÜRKMEN ve Seyfullah Emmioğlu Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerimizin birlikte hazırladıkları ilahi dinletisine geçildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Genel Müdürü Sayın Dr. Dursun AYGÜN hocamız "Hz Peygamber ve Güven Toplumu" konulu konuşma yaptı. Hocamızın konuşmasının ardından Okan METİN  ve Dr Dursun AYGÜN' İlçemiz Kaymakamı Hakan KESKİN'in çiçek takdimi ile program sona erdi.