24.04.2017

Miraç Kandilinde Eller Semaya Açıldı

ilçemizde düzenlenen Miraç Kandili programlarında halk camilere akın etti. İlçe Müftülüğü olarak düzenlediğimiz programda Kemenkeş Kara Mustafa Paşa Camii İmam Hatibi Mitat ÇİFTÇİ, Osmanlı Camii İmam Hatibi Nurettin TAŞPINAR, istasyon Camii Müezzin Kayyımı Fatih TÜRKMEN ve Seyfullah Emmioğlu Hafızlık Kursu Öğrencilerimizden Sefer ÇAKAN Mevlidi Şerif, İlahiler ve Kur'an tilavetinde bulundular. Daha sonra İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN hocamız sohbetine selat ve selam ile başlayarak "Rabbimiz zamanı ve geceleri yaratmıştır, bu zaman ve gecelerde önemli anlar vardır. Miraç Kandili de bu önemli zamanlardan birisidir. Bu zamanlarda bağışlanmak için duada bulunulması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.Yapılan duanın ardından program sona erdi.