17.10.2017

2017 Yılı Ekim Ayı Toplantımız Gerçekleşti

2017 yılı Ekim ayı toplantısı müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Din Görevlilerimize yönelik Ezanı Güzel Okuma Kursu vermek üzere gelen İlimiz Kale Camii İmam Hatibi Burhan GÜNEŞ'in okuduğu Kur'an tilaveti ile başlandı. Daha sonra gündeme dair konulara geçilirken Din Görevlileri derneğimizin  faaliyetleri hakkında personele bilgi verildi. Aynı zamanda İlçemiz Mumcu Köyü Camii İmam Hatibi Mansur AKTAŞ hocamızın Sivas İlitamı kazanması sebebi ile İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN hocamız kendisini tebrik etti.

Din görevlileri ile yapılan toplantının sona ermesinin ardından Kur'an Kursu öğreticileri ile yapılan toplantıda yapılması gereken işlemler öğreticilere hatırlatıldıktan sonra toplantı sona erdi.