22.06.2017

İlçemizde Kadir Gecesi Coşkusu

İlçemiz Kemenkeş Kara Mustafa Paşa Camiinde Kadir Gecesi münasebeti ile  düzenlenen Mevlid-i Şerif programına  ilgi yoğun oldu. İlçemiz merkez camii görevlilerimiz ile Müftülüğümüz  Seyfullah Emmioğlu Hafızlık Kursu öğrencilerimizin okudukları aşr-ı şerifler, ilahiler ve tilavet olunan mevlidin ardından İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN hocamız vaaz irşatta bulundu. Hocamız yaptığı sohbette Kadir Gecesinin önemine değinirken, kadir gesinin bin aydan daha hayırlı olduğunu, gecenin ibadetlerle, dualarla, Kur'an tilaveti ile değerlendirilmesi gerektiğini, yatsı ve sabah namazının cemaat ile kılınması halinde ise tüm geceyi ibadetli geçirmiş gibi sevap alınacağını söyledi. Ayrıca Kemenkeş Camii ve İmam Hatip Lisesi Tatbikak Camiinin sabaha kadar açık olduğunu  ifade etti.

Hocamızın yapmış olduğu dua ve kılınan teravih namazının ardından cemaat ile musafaha edilerek program sona erdi.