22.06.2017

İlçemizde Bayanlara Yönelik Kadir Gecesi Programı

İlçemiz Kemenkeş Kara Mustafa Paşa Camiinde Kadir Gecesi münasebeti ile bayanlara yönelik program düzenlenmiştir. Program Yeni Camii Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice YILDIRIM'ın tövbe istiğfar duası, salavat ve ilahiler ile başladı.Sonrasında Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Rahime TOKER' in okuduğu aşr-ı şerifin ardından İlçe Vaizi Feya GENÇ bayanlara Kadir Gecesinin önemi ile alakalı sohbette bulundu. Program aralarda okunan ilahiler ve Kur'an Kursu Öğreticisi Gürcü TIRŞO ve Fikriye GÜVEN hocalarımızın yapmış oldukları dua ile son buldu.

Programın akabinde yine Kemenkeş Camiinde  Kabe Örtüsü bayanların ziyaretine açıldı. Katılımın yoğun olduğu program kılınan tesbih namazı ile sona erdi.