19.12.2017

Aralık Ayı Toplantısını İlçe Kaymakamımızın Katılımıyla Gerçekleştirdik

2017 yılının  son toplantısını İlçe Kaymakamımız Yusuf CANKATAR'ın katılımıyla gerçekleştirdik. İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN hocamızın selamlama konuşmasından sonra Kaymakamımız CANKATAR personelimiz ile tanıştıktan sonra hocalarımıza yaptıkları görevin çok önemili bir görev olduğunu ifade etti. Kaymakamımız  din görevlilerimize bir sıkıntıları olup olmadığını sorduktan sonra toplantıdan ayrıldı.

İlçe Müftümüzün gündeme dair konuşlamarının ardından Din Görevlileri derneğimiz yaptığı faaliyetleri aktardı.İlçemizdeki görevlerine yeni başlayan Ilıca Köyü Camii İmam Hatibi Yunus UÇAR ve Eşmebaşı Köyü Camii İmam Hatibi İbrahim POLAT görevlilerimiz ile tanıştı. Aynı zamanda İlçemizden tayin giden Güneyka Beldesi Yeni Camii Müezzin Kayyımı  Atilla AKKOÇ hocamız haklarını helal ederek helallik diledi.Dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.