18.04.2018

İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin SUSAM'dan İlçemize Ziyaret

İl Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu vaaz irşat programları kapsamında İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin SUSAM ve İl Müftülüğümüz Baş Vaizi Saffet BÖLÜKBAŞI,  Azime Betül DEMİR ile Emine GÖĞSU AKPINAR 14 Nisan Cuma günü İlçemize ziyarette bulundular.  Cuma namazı öncesi İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN'i  makamında ziyaret eden hocalarımız namaz öncesi vaaz irşatta bulundular.

Kılınan Cuma namazının ardından  Müftülüğümüz 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzun düzenlemiş olduğu Miraç Kandili programına da katılıan İl Müftü Yardımcımız programa katılanlara hitap ederek, program vesilesi ile İlçe Müfümüz İlhami ŞAHİN ' e ve kurs hocalarımıza teşekkür etti. 4 - 6 yaş Kursu öğrencilerimiz ile hatıra fotografı da çekinen İl Müftü yardımcımız ziyaretinin ardından ilçemizden ayrıldı.