03.05.2018

Milli Eğitim Müdürlüğü İle Hafızlık Kur'an Kursumuzda Toplantı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile İlçe Müftülüğümüz arasında imzalanmış olan Proje Kur'an Kursu projesi protokolü neticesinde Seyfullah Emmioğlu Hafızlık Kursumuzda toplantı yapıldı.  Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal KARADAĞ, Şube Müdürleri ve Öğretmenler katıldı. Toplantı İlçe Vaizimiz İsmal KAYA'nın açılış konuşmasının ardından Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Müftümüz, Şehit  Kadir ATEŞOĞLU İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Savaş ÇELİK konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından Hafızlık kursumuzun gezilmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz kursun imkanlarını çok beğendiğini ifade ederek İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN 'e teşekkürlerini ifade etti.

Kurs sınıfları, idare katı, yatakhaneler ve oyun olanlarının da gezilmesinin ardından toplantı sona erdi.