11.06.2018

Hafızlık Kur'an Kursu Öğrencilerimiz İle İftar Programı

Müftülüğümüz Seyfullah Emmioğlu Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda eğitim gören erkek öğrencilerimiz ve Merkez Kız Kur'an Kursumuzda Hafızlık eğitimi gören kız öğrencilerimiz ile birlikte  İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf CANKATAR, İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN, Belediye Başkan Vekili Tarık KIRMIT ve İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Savaş ÇELİK'in katılımlarıyla İftar programı düzenlendi.

İftar saatinin gelmesiyle öğrencilerimizin yaptığı dua ile yapılan iftardan sonra ilçe Kaymakamımız Cankatar öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada öğrencilerimize başarılarının devamını diledi. İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN hocamız ise katılmlarından dolayı teşekkürlerini ifade ederken hafızlık kurslarımız hakkında bilgilendirmede bulundu. İlçe Kaymakamımız Cankatar öğrencilerimiz ile yaptığ hasbihalin ardından programdan ayrıldı.