12.02.2018

Müftü Balkan Kadı Burhaneddin Kur’an Kursunda İncelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Kadı Burhaneddin Kur’an Kur’an Kursunda eğitim ve öğretimde ikinci dönemin başlamasıyla Kur’an Kursunda  ilk ders başladı.

Bu kapsamda ziyaret ettiği Kadı Burhaneddin 4-6 Yaş ve Gündüzlü Kur’an Kurslarında incelemelerde bulunan İl Müftüsü Şükrü Balkan, ilk olarak 4-6 yaş Kur’an kursunu ziyaret ederek burada öğrencilerle bir süre sohbet etti ve onlarla ders işledi.

Daha sonra gündüzlü Kur’an Kursunda Prof. Dr. Recep Toparlı ve Ayşe- Mehmet Boztepe dersliklerinde eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Müftü Balkan,  kurs hakkında öğrencilerden fikirlerini aldı.  Memnuniyetlerini dile getiren öğreniciler böyle güzide bir kursu meydana getirdikleri için başta hayır sahiplerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Ziyaretinin sonunda öğretmenlerle bir süre sohbet eden Balkan, eğitim ve öğretim üzerine yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulundu.