12.02.2018

Müftü Balkan, Afrin Gazisi Aytekin'i evinde ziyaret etti.

İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesini terör örgütlerinden arındırmaya yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda Gazi olan Sivaslı Uzman Çavuş Hakkı Aytekin'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette sağlık durumu ve yaralandığı olay hakkında kendisinden bilgi alan İl Müftüsü Şükrü Balkan, yürütülen operasyonda gösterdikleri cesaret ve kahramanlıklardan dolayı tüm Mehmetçiklere ve Aytekin'e teşekkür ederek,  Mehmetçiklerimiz için dua etti.

Tüm camilerden her gün yatsı veya sabah namazlarında fetih süresi okunarak kahraman ordumuzun muzaffer olması  ve şahadete yürüyen Mehmetçiklerimize Rabbimizin merhamet etmesi için dua ettiklerini belirten Müftü Balkan, "Türk halkının dualarıyla her zaman ordumuzun yanında olduğunu dile getirerek “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum” dedi.