13.02.2018

Vali Davut Gül Merkez 4-6 Yaş Kur'an Kursunu ziyaret etti.

Vali Davut Gül okul ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğünün Merkez 4-6 yaş Kur’an Kursunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Eğitim ve öğretime verdiği önemle her fırsatta  eğitim kurumlarını ziyaret eden Vali Davut Gül bu kapsamda İl Müftülüğünün bünyesinde bulunan Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursunu ziyaret ederek kurs hakkında İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’dan bilgi aldı.

Sivas Merkezde 12 tane 4-6 yaş Kur’an kursu bulunduğunu ve bu kursların öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı grup halinde eğitim verdiklerini belirten Müftü Balkan, gelecek eğitim öğretim döneminde bu kursların sayısını 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür eden Vali Gül,  çocuklarla bir süre  sohbet ederek  onlara çeşitli hediyeler verdi.