05.04.2018

KOMAŞ Genel Müdürü Demerilap, Müftü Balkan’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Diyanet Vakfına hizmet ve destek için kurulmuş olan ve 35 yıla varan bir süredir hizmet veren Kocatepe  Modern  Mağazacılık  İşletmeleri  Sanayi  ve Ticaret  A.Ş. (KOMAŞ) Genel Müdürü Emre Demiralp ve beraberindeki heyet İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ı makamında ziyaret etti.

Kadim medeniyetimizin eğitim, kültür, sanat ve mimarisini Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın misyonunu tamamlayıcı şekilde geliştirmek, zenginleştirmek ve yaymak maksadıyla sınai ve ticari faaliyetlerde bulunduklarını söyleyen  Demiralp, KOMAŞ’ın ana faaliyet alanlarının eğitim, ticaret ve inşaat olduğunu söyledi.

Müftü Balkan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KOMAŞ’ın vermiş olduğu hizmet kalitesiyle kendisini ispat ettiğini,  bu anlamda yurt içinde ve yurtdışında yaptığı çalışmalarla artık markalaştığını ve güvenilir bir konumda olduğunu belirtti.