06.04.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı Doğanşar İlçesinde gerçekleşti.

Sivas İl Müftülüğü tarafından aylık olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan ve 16 İlçe Müftüsü ’nün katılımlarıyla Doğanşar İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Şükrü Balkan ilk olarak Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin’i ve Belediye Başkanı Necdet Okay Karaman’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Daha sonra  İlçe Müftülüğüne  ziyarette bulunan  Müftü Balkan, İlçe Müftüsü Recep Eren’den yapılan çalışma ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerin ardından Müftü Balkan Başkanlığında gerçekleşen İlçe Müftüleri toplantısında, 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları, resmi nikah yetkisi genelgesi ile  vaaz ve irşat hizmetleri, cami ve Kur’an kursu hizmetleri değerlendirildi. Gündem konularının görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Toplantı sonrası Müftü Balkan ve İlçe Müftüleri ilçede bir takım ziyaretlerde bulundu.