13.07.2018

İl Müftülüğünden Şehit Ailelerine Ziyaret

Sivas Müftülüğü İlimizde İkamet Eden Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

İl Müftülüğümüzce 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlük günü Yıldönümü vesilesiyle şehit ailelerine evlerinde ziyaret programı gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlük günü  yıldönümünde düzenlenen anma programları kapsamında Başvaiz Saffet Bölükbaşı, Uzm.Vaiz Gönül Taşcı, Vaiz Firdevs Tüfekçi Tekin, Kale Cami İmam Hatibi Adnan Yuvacı ve Kale Cami Müezzin Kayyımı Mustafa Aydın Şehit Furkan Peker, Şehit Erkan Sakal ve Şehit Adnan Saka’nın ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

Şehit aileleri ile bir süre sohbet edildikten sonra tüm şehitlerimizin ruhlarına Kur’an-ı  Kerim okunarak dualar edildi.

Şehit Aileleri bu tür ziyaretlerden büyük ölçüde memnun kaldıklarını dile getirerek ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.