01.10.2018

Vali  Gül, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı Kutladı

01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftüsü Yusuf Akkuş Vali Davut Gül’ü, makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftüsü ve Müftü Yardımcılarını kabul eden Vali Gül,  bu yıl ‘Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler’ teması ile kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın önemine değinerek, “Bu hafta, toplumda ve özellikle gençler üzerinde farkındalık oluşturulması noktasında önem taşıyor.” dedi.

Vali Gül, toplumu yönlendiren ve topluma rehber olan din görevlilerinin bu hafta vesilesiyle vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade ederek huzur mekânları olan camilerin temizliğinin de önemine vurgu yaptı.

“Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” teması ile kutlanacak olan hafta dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren  Müftü  Akkuş ise, 03 Ekim tarihinde Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konferans ve dini musiki programına Vali Gül’ü davet etti.