Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Gemerek İlçe Müftülüğü 04-06 yaş Kur'an Kursu Öğrencilerine İlçe Müftüsü Harun KILIÇ bayram hediyesi oyuncaklar dağıttı.
Detay

Cuma Akşamları Camiimizde Devam Ettirdiğimiz "Ailecek Camide Buluşuyoruz" Programı Ailelerimizin Katılımıyla Devam Etmektedir..
Detay

Gemerek İlçe Müftülüğü "Gençliğe değer" programları kapsamında İlçe Müftüsü Harun KILIÇ'ın katılımıyla gençlerle çeşitli programlar ve sabah namazı buluşmaları gerçekleştirdi
Detay

Gemerek İlçe Müftülüğü aylık mutad toplantısını yaptı. topğlantıda güncel konular ve görevlilerin görevlerinde dikkat edilmesi gereken konular görüşüldü
Detay

Filistin için öğrenciler yardım kermesi düzenledi. Gemerek Cumhuriyet İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, veli ve öğretmenlerin destekleriyle okullarda başlattıkları kampanya ile Filistin için yardım topladılar.
Detay

2023 Yaz Kur'an kurslarını İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Taha BÜYÜKSERİN ve İlçe Müftümüz Sayın Harun KILIÇ ziyaret ederek öğrencilere çeşitli Hediyeler verdi.