Sivas Müftülüğü

23.01.2020

İDLİB YARDIM TIRI KAMPANYASI

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Yolun İyilik Olsun ”sloganıyla 81 ilimizden İdlib’e yardım tırı kampanyası düzenlenmektedir.

İdlibteki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere 15 gün sürecek olan kampanyamıza yapılacak para yardımlarıyla un, gıda kolisi ve temizlik kolisi oluşturulacaktır.

Bunun yanında giysi, battaniye, çizme ve bot da oradaki kardeşlerimizin gıdadan sonra en çok ihtiyaç duyduğu malzemelerdir. Diğer yandan  çocuk maması ve bezi, naylon hasır, soba ve kömür de kardeşlerimizin ihtiyaç duyduğu malzemelerdendir.

Bu malzemelerimizin toplanma ve ulaştırılma yeri Kızılırmak Mahallesinde, Müftülük binamızın aşağısında bulunan Moralibaba Kur’an Kursumuzdur. Ayni yardımlarınızı oraya bekliyoruz.

Nakdi yardımlarla ilgili olarak ise İdlib bağış hesap numaramız.

TR83 0020 5000 0939 7457 0000 01 TÜRKİYE DİYANET VAKFI SİVAS ŞUBESİ -KUVEYT TÜRK BAĞIŞ HESABI

Yardımlarınız için teşekkür ederiz.