09.07.2020

Müftü Akkuş’tan Gürün İlçe Müftülüğüne Ziyaret

İl Müftüsü Yusuf Akkuş ilçe ziyaretleri kapsamında Gürün İlçesine ziyarette bulundu. İlk olarak Gürün Kaymakamı Kadir Algın’ı  ve  Belediye Başkanı Nami Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Daha sonra Gürün İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Müftü Akkuş, yeni hizmet binasında oluşturulan Gençlik Merkezi, Kütüphane, Toplantı Salonu ve Brifing Salonunda incelemelerde bulunarak İlçe Müftüsü Hüseyin Bayrak’tan bilgi aldı. Müftü Akkuş, müftülük hizmet binasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek yeni binada hayırlı hizmetlere verilmesi temennisinde bulundu.

Öte yandan Müftü Akkuş, Gürün Merkezde görev yapan  cami görevlileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Müftülük Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda din görevlilerine hitaben Müftü Akkuş,  “Bizler birer din görevlisi olarak sorumluluklarımız var. Görev yükümüz ağır, hizmet alanımız geniş, her alanda bize ihtiyacı olan, bizlerden manevi destek bekleyen vatandaşlarımız var. Rabbime şükürler olsun ki pandemi sürecinde her bir din görevlimiz üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Bu nedenle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Müftü Akkuş’a ziyaretinde Müftü Yardımcısı Ünal Tan’da eşlik etti.