19.10.2020

“5 Dakika Ara “ programının ilk konuğu Sivas Valisi Salih Ayhan oldu

Sivas İl Müftülüğü bünyesinde açılan Kadın Gençlik Koordinatörlüğü Instagram sayfasında yayına başlayan “5 Dakika Ara “ programının ilk konuğu Sivas Valisi Salih Ayhan oldu.

Gençlerin; bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygusuyla yetişmelerine, milletimizi bir araya getiren değerlerin, insani haslet ve faziletlerin nesilden nesile aktarılarak üretilmesine katkı sağlamak amacıyla Kadın Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Instagram sayfası açıldı.

Sivas İl Müftülüğü Kadın Gençlik Instagram Sayfasında yayına başlayan '5 Dakika Ara' programıyla, ülkemiz ve ilimizin kanaat ve fikir önderlerini, gençliğe rol model olabilecek toplum büyüklerini gençlere tanıtmak, hatıralar ve tavsiyeler eşliğinde gençlerle buluşturmak amaçlanıyor. Ayda bir düzenlenecek olan “5 Dakika Ara” röportaj programının ilk konuğu ise Vali Ayhan oldu. Vali Ayhan röportajında başarılı hayat hikayesinin yanı sıra gençlere tavsiyelerde bulundu.

Vali Ayhan ayrıca Instagram sayfasını açarak böyle güzel çalışmalara imza atan İl Müftülüğüne teşekkür ederek, şu ifadelerde bulundu. “Sizlerin gayretleri ve açtığınız bu anlamlı sayfa aracılığı ile öncelikle gençlerimize rehberlik edebildimse ne mutlu bana. Güzel paylaşımlarınız ve geleceği en güzel şekilde yönlendirme gayretinde olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Röportajın tamamını Sivas İl Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörlüğü instagram sayfasından takip edebilirsiniz.