18.01.2021

Sivas Eğitime Destek Platformu üyelerinden Müftü Akkuş’ a ziyaret

Eğitime Destek Platformu Sivas İl Başkanı Hüseyin Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Müftüsü Yusuf Akkuş’ makamında ziyaret etti.

Önder Sivas İmam Hatipliler Derneği Başkanı ve Sivas Eğitim Destek Platformu Başkanı Hüseyin Duman, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Sivas İl Temsilcisi ve Sivas Eğitim Destek Platformu Başkan Yardımcısı Dudu Koru, Eğitim Bir-Sen Sivas Şube Başkanı ve Sivas Eğitim Destek Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Temiz ile Burhan Yılmazer, Müftü Akkuş’ u makamında ziyaret ederek Sivas’ daki eğitim konuları hakkında istişarede bulunarak bir süre sohbet ettiler.

Aynı zamanda Sivas Eğitime Destek Platformu üyesi olan Müftü Akkuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sivas Eğitim Destek Platformu Başkanı Duman’ a ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.