15.04.2021

Fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Sivas İl Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrenciler İl Müftüsü Yusuf Akkuş tarafından ödüllendirildi.

Sivas İl Müftülüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Kadın Gençlik Koordinatörlüğü “Fotoğraflarla Kainat” adlı fotoğraf yarışması düzenledi. Yoğun katılımın yaşandığı başvurularda uzmanlardan oluşan komiyson yaklaşık 400 fotoğraf arasından ilk 10’u belirledi.

Yarışmada ilk 10’a girenleri makamında kabul eden Müftü Yusuf Akkuş, çalışmalarından dolayı gençleri tebrik ederek dereceye girenlere teşekkür belgesi ve yarışma para ödüllerini takdim etti.

Yarışmada Ahsen Akpınar birinci, Hanne Yıldız ikinci ve Tuğçe Sarıoğlu üçüncü oldu.