10.05.2022

Din görevlileri arasında yapılan yarışmaların il birincileri ödüllendirildi

İl Müftüsü Remzi Pehlivan, 2022 Yılı 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda il birincisi seçilen din görevlilerine yapılan programla hediye takdimi yaptı.

İl Müftülüğünde yapılan ödül programda yarışmacıları tebrik eden Müftü Pehlivan, “Yarışmaya katılan tüm din görevlileri bizim gönlümüzde birincidir. Bölge finalinde yarışacak din görevlilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Sivas İl Müftülüğü tarafından düzenlenen din görevlileri arasında yapılan yarışmalar neticesinde, hafızlık yarışmasında Sivas Merkezden Lokman Karakan birinci, Yıldızeli İlçesinden Cebrail Koçak ikinci oldu. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında ise Hafik İlçesinden katılan Adnan Demirel birinci, Altınyayla’dan İbrahim Şahin ikinci ve Zara İlçesinden katılan Özkan Yelok ise üçünçü oldu.

Yarışmalarda dereceye girerek il birincisi seçilen din görevlileri Niğde ve Nevşehir illerinde yapılacak bölge finalinde ter dökecek.