11.05.2022

Müftü Pehlivan, Uluslararası İmam Hatip Lisesi öğrencilerini misafir etti

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı “Sivas’tan Bursa’ya Gönül Köprüsü” projesi kapsamında Bursa Uluslararası Murat Hüdavendigâr Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Denizli Tavas Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Bursa ve Denizli'den gelerek Sivas’ta 5 gün süreyle misafir kalacak 24 öğrenci ve öğretmenleri Sivas’taki tarihi ve kültürel mekanlar ile kurum ve kuruluşları ziyaret ediyorlar. Bu kapsamda İl Müftülüğünü ziyaret eden öğrenciler İl Müftüsü Remzi Pehlivan ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Pehlivan, “Farklı ülkelerden gelerek Türkiye’de eğitimine devam eden öğrencilerimizi misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Ülkemizde alacağınız her türlü kazanımları kendi ülkelerinizde farklı mesleklerde icraata dökerek faydalı birer bireyler olmanız bizlerin en büyük temennisidir. İnsanlara ve ailenize faydalı birer birey olmanız bizleri sevindirecek ve onurlandıracaktır.”dedi.

Öğrencilere çalışmalarında başarılar dileyen Pehlivan, ziyaret sonunda öğrencilere Diyanet yayınlarına ait kitaplardan hediye etti.