13.05.2022

TDV Sivas Şubesi Kadın Kolları göreve başladı

İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şube Başkanı Remzi Pehlivan, TDV Genel Merkezi tarafından oluşturulan TDV Kadın Kolları Sivas Temsilciliğine seçilen Kur’an Kursu Öğreticisi Suzan Suata’ya görev belgesini takdim ederek, görevinde başarılar diledi.

Takdimde konuşan İl Müftüsü Pehlivan; “Hayırsever milletimizin güçlü desteği ve vakfımıza gönül veren insanların gayretli çalışmalarıyla uluslararası bir vakıf haline gelen Türkiye Diyanet Vakfı, dünyanın dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalarla din, dil, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan mazluma umut olmaktadır.” dedi

TDV Sivas Şubesi Kadın Kolları Temsilciliğinin Sivas’a hayırlı olmasını dileyen Müftü Pehlivan,"Kadın Kolları Temsilciliğimiz ilimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Yüce Rabbimiz insanlığa faydalı güzel hizmetler yapmayı cümlemize nasip etsin. Kadın kollarında görev alacak olan tüm Kur’an Kursu öğreticilerimize ve gönüllülerimize şimdiden teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" temennilerinde bulundu.