24.05.2023

Gençler Şuur Kampında buluştu

Sivas Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından lise ve üniversite öğrencilerine yönelik "Şuur Kampı" düzenliyor.
Sivas İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünce "Ahlaki Değerler Kampı" adı altında yürüttüğü Şuur Kampının dördüncüsü termal otelde düzenlendi.
30 kız öğrencinin katıldığı kampı ziyaret eden İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya gençlerle, ahlaki değerler ve tesettürün önemi hakkında bir sohbet gerçekleştirdi.
Sohbetinde İl Müftülüğü tarafından gençlere yönelik yapılan kampların ve programların devam edeceğini söyleyen İl Müftüsü Altunkaya, kampa iştirak eden gençlere teşekkür ederek kampın hayırlı olması temennisinde bulundu.
Programda İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş ve Kadın Gençlik Koordinatörleri hazır bulundu.