04.12.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı Kadı Burhaneddin Kur’an Kursunda yapıldı.

Sivas Müftülüğünce her ay gerçekleştirilen İlçe Müftüleri toplantısı, Kadı Burhaneddin Kur’an Kursunda yapıldı.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası’nda yapılan etkinlikler ele alınırken, idari ve mali konular görüşüldü. Ayrıca gençliğe değer projesi kapsamında ilçelerde yapılan programlar değerlendirildi. Müftü Akkuş, gençlik çalışmalarıyla ilgili ilçe müftülerinden bilgi alarak, her görevlinin on gence ulaşması ve çeşitli sosyal faaliyetler yapılmasını istedi. Toplantı, diğer gündem maddelerinin ele alınmasıyla tamamlandı.

Toplantı sonunda, Doğanşar İlçe Müftülüğü görevini yürütmekte iken, Yalova İli Altınova İlçe Müftülüğüne atanan İlçe Müftüsü Recep Eren’ e hizmetlerinden dolayı, Müftü Akkuş tarafından plaket verildi.