07.12.2018

Müftü Akkuş, Altınyayla İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş Altınyayla İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında İlçe Müftüsü Seyit Ali Gündüz’ den bilgi aldı.

İlce ziyaretleri kapsamında Altınyayla İlçe müftülüğünü ziyaret eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş, ilk olarak Kaymakam Halil Dalak’ a ve Belediye Başkanı Necmettin Mermer’ e nezaket ziyaretinde bulundu. Daha sonra İlçe Müftüsü Seyyit Ali Gündüz ‘ ü ziyaret ederek İlçe Müftülüğünün çalışmaları hakkında bilgi alan Müftü Akkuş, ilçe merkezi ve köylerinde görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. İlçe müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Akkuş, görevlilere konuşmasında şu ifadelere yer verdi ; “İnsanların camiye gelmelerini beklemeden biz onlara giderek mobil bir hizmetle onlara ulaşmalıyız. Bugün bir takım ideolojik gruplar gençlerimizin üzerinde oyunlar oynuyor. Bugün bir kişinin bile dünya ve ahiretini kurtarmak bizim için çok önemli. Gençlerimize ilk olarak ihlas ve samimiyeti kazandırmalıyız.” dedi.

Camilerde hizmet etmenin büyük bir şeref olduğunu kaydeden Müftü Akkuş, “Camileri temiz tutmak ve oralarda görev yapmak bizim bir vazifemiz olduğu kadar, Allah’ın dünyada bize verdiği en büyük şereftir. Bu manada bizim derdimiz sadece dünya olmamalı, bizler insanların dünya ve ahiret mutluluğu için çalışıyoruz. Sorumluluğumuz çok, görevimiz ağır. Biz ahirette Rabbimize yaptığımız hizmetleri sunacağız. Onun için İslam’ı insanlara sevdirmeliyiz. Bizler insanların doğumundan ölümüne kadar onlarla her zaman iç içeyiz.” dedi.

Son olarak görevde başarı sağlamanın ipuçlarını veren Akkuş, “Yaptığımız görevde veya meslekte gelişmek ve aynı zamanda kendimizi geliştirmek istiyorsak, günde en az 3 saat mesleğimizle alakalı çalışma yapmalıyız, yoksa başarıyı sağlayamayız.” dedi.