20.03.2019

Müftü Akkuş ‘tan yatan hastalara moral ziyareti

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeni ile İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Sivas Numune Hastanesinde yatarak tedavi gören hastalara moral ziyaretinde bulundu.

Ziyarette müftü yardımcısı Harun Özkan, başhekim yardımcısı Ahmet Işık, Numune hastanesi Sivas müftülüğü manevi destek birim görevlileri, Hastane din görevlisi hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında ilk olarak başhekim Dr. Emin Ertan Temizöz’ü makamında ziyaret eden İl Müftüsü Akkuş ve beraberindekiler ardından Sivas İl Müftülüğü manevi destek birimini ziyaret etti. Birim görevlilerinden hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Müftü Akkuş, Palyatif, Onkoloji, Göğüs ve Diyaliz servislerinde yatan hastaları ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalara Allah'tan acil şifalar, yakınlarına da kolaylık ve sabırlar dileyen Müftü Akkuş hasta yakınlarına ve hastane çalışanlarına kitap ve karanfil hediye eti.