22.03.2019

Okullarda Değerler Eğitimi Projesi ilk meyvelerini vermeye başladı

İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan ve Sivas ‘ta ilk defa başlatılan “Okullarda Değerler Eğitimi” projesi  ilk meyvelerini vermeye başladı.

Müftü yardımcısı Azime Betül Demirel Yiğit, Cebecioğlu  İlköğretim okulunda öğrencileri  ziyaret etti. Demirel Yiğit,  Kur'an-ı  Kerim okumayı  kısa zamanda başaran  öğrencilerden Kur'ân-ı  Kerim tilaveti dinledi. Mutluluğunu ve duygularını ifade etmekte zorlanan Yiğit, okumaya geçen çocuklara Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Daha sonra Okul  Müdürü  Selahattin İnce ve  Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği okulda görevlendirilen Kur’an  Kursu öğreticileri  ve din görevlileriyle bir araya gelerek kısa bir toplantı gerçekleştirdi.