27.04.2019

Gençler ile Yatsı Namazı Buluşması

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Gençlik çalışmaları kapsamında, Yavuz Sultan Selim Cami’nde Yatsı namazında gerçekleştirilen programda gençlerle bir araya geldi.

Namaz öncesi sohbet eden Müftü Akkuş, çocukları ve gençleri camilerde görmenin büyük mutluluk verici  olduğunu belirterek " Bir dönem çocuklarımızın okul köşelerinde, merdiven altlarında namaz kılıyor olması problem oldu. Elhamdülillah o vakitleri geçtik. Şimdi manevi duygularla, milli duygularla yetişen gençlerin en büyük zenginliğimiz olduğunun farkına vardık. Camileri hep böyle görmek istiyoruz. Camiler yaşanan mekânlar olmalı, çocuk sesleriyle şenlenmeli."dedi.

Yatsı namazının kılınması ile devam eden program  Cami Cemaati ve  gençlere yapılan ikram ile sona erdi.